Mededeling: De Weggeefwinkel en de Buurtkeuken zitten in een overgangsfase en zijn in januari 2025 volledig over naar Stichting Buursaam. Klik op het logo voor de nieuwe website. Het verhaal van de Weggeefwinkel

Ooit begon de weggeefwinkel in de Buurtkeuken in de lodewijk van Deysselstraat. Een paar kledingstukken werden steeds meer. En de roep om een eigen pand werd steeds harder. God beloofde een wonder.
Na wat verhuizingen is de winkel op de Burgermeester de Vlugtlaan 19 neergestreken.
Het vrijwilligersteam werd steeds groter en bestaat uit mensen die uit allerlei kerken of juist uit de wijk komen.
Kleding, schoenen, speelgoed en decoratie spullen kwamen geregeld binnen. Met 7 stuks gratis meenemen werden we snel bekender.
Wanneer je nu binnenkomt zie je een gezellige en opgeruimde winkel, vol leuke snuisterijen. Een plek waar aanbiddingsmuziek aanstaat en het personeel je graag begroet. Een gesprek over geloof gaan we met liefde en met respect aan.
Kom je kleding en spullen gerust zonder afspraak brengen tussen 10:00 en 16:00. In het weekend zijn we gesloten.
Een financiële bijdrage zullen we altijd op prijs stellen omdat we afhankelijk van giften zijn.
In de winkel zul je allerlei leeftijden en allerlei culturen ontmoeten. We maken graag plek voor iedereen. Zien we je snel?
Groetjes, Riske de Cock
(oprichtster van de weggeefwinkel in Amsterdam Nieuw-West).
Meer weten? Bel 06-23949864 (Riske de Cock)

 

Weggeefwinkel

 

Wil je onze Weggeefwinkel sponseren met een donatie? Scan dan onderstaande QR-code. Wil je zelf overmaken kijk dan even in de tabs op de homepage naar het linkje voor geven.